דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    אורית
    04/12/2015

הי אני בהריון שבוע 12 היו תאומים אחד פסק הדופק בשבוע 7 אבל נשאר בשק ברחם ושני נשאר בשק נפרד הוא נראה טוב ..אבל אתמול היהלי דימוק כמו וסת ( לקחתי תשעה ימים דפסטו שני כדורים ביום והפסקתי בגלל כאב ראש חזר..ביום התשיעי לקחתי רק כדור ..באולטרסונד ראו מטומה ברחם מחוץ לשק העובר מה זה ? האם תהיה הפלה? הדימוק כמעט פסק יש הפרשות חומות עכשיו האם הדימום בגלל הפסקת הדפסטון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• דימום שבוע 6+3

נטע
    05/12/2015

הי אני בשבוע6+3 התחיל לי דימום חזק היום ובעקבות זה נסענו למיון ,תודה לאל הכל יתקין נראה שק הריון עם עובר ודופק חלש, נכון לעכשיו עדין יש דימום ,אני בלחץ האם זה תקין מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    10/12/2015

שלום.
    המטומה זה קריש דם שנוצר עקב דמם בתוך הרחם.לא קשור להפסקת הדופסטון.אם את לא שקטה, גשי שוב להיבדק.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו