היפרדות שיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרדות שיליה
    אוסנת
    13/12/2015

רציתי לדעת אם היפרדות שליה פוגעת איכשהו בתינוק? אני שבוע 27 והיה לי היפרדות בשבוע 10 ושוב בשבוע 16. עם דימומים חזקים. הדימום פסק לגמרי בשבוע20 בערך.. התינוק מתפתח טוב מאוד וכל הבדיקות יצאו תקינות. מרגישה תנועות. יש לי פחד שיהיה נזק גופי או חלילה מוחי בגלל היפרדות שלייה. יש לציין ששקיפות עורפית וסקירה מוקדמת עשיתי לפני ההיפרדות השנייה. הסקירה המאוחרת יצאה תקינה לחלוטין. אודה לתשובתך המהירה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפרדות שיליה

הוספת תגובה

• המשך

אוסנת
    13/12/2015

שכחתי לציין שהיה לי המטומה עד שבוע 25. בהתחלה היה גדול מאוד ועם הזמן קטן.. באולטרסאונד האחרון שעשיתי לא הראה המטומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפרדות שיליה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    17/12/2015

שלוםלך
    אם התפתחות העובר וההריון תקינים אין להפרדות שליה זו משמעות. י ש להמשיך ולעקוב גם אחרי השליה וגם אחרי פרמטרים של תקינות העובר . יש לשקול מתן מבשילי ראה עובריים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו