השרשה או מחזור זה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השרשה או מחזור זה דחוף
    נטלי
    29/12/2015

בתאריך 28.11 קיבלתי מחזור בעל חודש מקבלת ב28 לחודש מחזור סדיר לחלוטין בתאריך 12-13-14 הייתי בביוץ והזרקתי זרע בשלושה ימים האלו . בתאריך 25.12 היה לי דימום כמו של מחזור אבל לא חזק בכלל הדם היה בצבע אדום זוהר ונמשך 25-26 למשך יומים והפסיק הבוקר ואתמול היו לי כאבים עזים בעצם הזנב והירכיים מאחורה כאבו לי מאוד גם הבוקר למעט . אתמול הבחנתי בהפרשה חומה והבוקר גם . מדידות חום גוף 36.8 37.1 וכעת 36.7 אין סימנים למחזור ולא כלום מחר יש לי בדיקת הריון אם יהיה שלילי אז מה יהיה ?מזה יכול להיות כי אתמול הייתי אמורה לקבל מחזור ואין מענה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השרשה או מחזור זה דחוף

הוספת תגובה

• השרשה או מחזור זה דחוף - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/01/2016

שלום לך
    בצעי בדיקת דם להריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם להריון

נטלי
    04/01/2016

עשיתי בדיקת גם ביום רביעי שעבר יצא לי 1.20 בטא
    וכעת יש לי כאבים ברחם כמו ביוץ וסחרחורת וקשיי נשימה מזה ?? אמורה להיות בביוץ או הריון ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו