הריון למרות קולונוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון למרות קולונוסקופיה
    נועה
    29/12/2015

שלום..קיבלתי מחזור פעם אחרונה ב10.9.15 וקיימתי יחסים ביום ה11,12,13. אני בהריון בשבוע 15+5. יומיים לאחר היום ה13 בו קיימתי יחסי מין עברתי בדיקת קולונוסקופיה בהרדמה מלאה. האם יתכן והעובר, ההפריה שרד למרות הבדיקה הפולשנית הזו ולמרות החומרים המשלשלים שנטלתי בשבילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון למרות קולונוסקופיה

הוספת תגובה

• הריון למרות קולונוסקופיה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    31/12/2015

שלום.
    אם העובר שרד,ניתן לבדוק באמצעות בדיקות עלקול. גם התיעצי עם רופאך.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

נועה
    31/12/2015

אני בהריון שבוע 16 .אחרי סקירה והכל תקין. רק רציתי לדעת אם בתקופת הביוץ וככל הנראה ההפרייה ביצעתי את הבדיקה יכול להיות בכל זאת הריון? כי הרבה לא מבינים איך ההריון שלי שרד אחרי בדיקה כזו ונקלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    01/01/2016

שלום.
    לא הבנתי השאלה. לדבריך קיים עובר בריא ושלם ע"פ בדיקת סקירת המערכות.איפה הבעיה?.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו