נטייה להצטלקות וקיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה להצטלקות וקיסרי
    מיקה
    24/01/2016

שלום
    אני בשבוע 31 לאחר דימום מאסיבי בעקבות שיליה מאד נמוכה. נאמר לי שאם לא ישתנה בשבועיים הקרובים יקבעו לי תור לקיסרי.
    נזכרתי עכשיו שבעבר עשו לי ביופסיה בעור ונוצר קלואיד ואז אמרו לי שבעתיד תמיד אומר לפני ניתוח שיש לי נטייה לצלקות.
    בנוסף, יש לי אלרגיה שבה אם אני נשרטת בעור ממשהו זה הופך כמו לעקיצה ומגרד לכמה שעות.
    אני לחוצה נורא נורא. אני חוששת שההשלכות של חתך בבטן יהפכו לאסון עקב הנטייה לצלקות והאלרגיה ביחד. מצד שני מתריעים כי יש סיכוי שאגיע לטיפול נמרץ בלי ניתוח.
    מה אמורים לעשות במצב כזה שבו מדוע על נטייה לצלקות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטייה להצטלקות וקיסרי

הוספת תגובה

• נטייה להצטלקות וקיסרי - תגובה

ד``ר אריה לידור
    24/01/2016

שלום רב
    הדרך היחידה ליילוד היא כנראה בניתוח. עדיף מצב בריאותך והעבר על פני מצב הצלקת העתידית

בברכה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אך...

מיקה
    24/01/2016

האם ניתן להיערך או למנוע הסתבכות של הצלקת בצורה מסוימת? מה צפוי? רק מראה אסתטי או סבל מגירוד או זיהום הצלקת?
    אם היא לא תחלים יש לכך השלכות להריונות בעתיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו