טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בבדיקות נוגדנים לפני כניסה להריון יצא לי שהנוגדנים לאבעבועות רוח: IgM-שלילי ו-IgG-גבולי (לא זכור לי שחלתי בעברי באבעבועות רוח). רציתי לברר בקשר לחיסון - האם עליי להתחסן במנה אחת או שתיים? וכמה זמן מומלץ לחכות לאחר החיסון לפני כניסה להריון? (באינטרנט הדעות משתנות בין חודש לשלושה חודשים). כמו כן חוסנתי השבוע נגד אדמת+חזרת+חצבת היות והיתה לי רמת נוגדנים נמוכה (23) ובילדותי חוסנתי רק פעם אחת. האם אני צריכה להמתין זמן כלשהו לפני קבלת החיסון לאבעבועות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר