לרופאים שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים שלום רב
    קרן
    12/05/2008

אני בשבוע 24 בהריון תאומים ואתמול בביקור אצל האחיות לחץ הדם שלי היה 145/86 ודופק 116 נאמר לי שזה גבוה המוגלובין שלי מאוד גבולי אני משתדלת לא להתאמץ יותר מידי אבל מאמץ הכי קטן אני מרגישה שהראש שלי מתפוצץ אני מרגישה כמו דפיקות לב בראש הרופא שלי העלה לי את המינון של הברזל מ2 כדורים ביום ל3 שזה נראה לי המון הוא אמר שזה מווסת את הרמה של הלחץ דם הוא שלח אותי לבדיקות בלוטת התריס למרות שעשיתי שנה שעברה במאי
    הפחד היחיד שלי זה רעלת הריון כי בהריון קודם היה לי רעלת הריון בשבוע 38 עשו לי זירוז בוא נגיד שתפסו את זה בזמן וזה נגמר טוב אבל מה עכשיו????????
    אני ממש מפחדת מזה ?
    מה אני יכולה לעשות?
    תודה מראש על כל מה שאתם עושים בשבילנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים שלום רב

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    12/05/2008

לחץ הדם אכן מעט גבוה. יש להשוות לבדיקות קודמות כדי לברר האם מדובר בבעיה כרונית או בתופעה שהחלה בימים האחרונים. כמו כן יש לעקוב בימים הקרובים אחר לחץ הדם, דופק ובדיקות השתן. במידה ועדיין חורגים מהנורמה יש לבצע בירור מקיף - בדר'כ באישפוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו