סימני הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני הריון
    יעלי
    12/05/2008

בת 33 הריון שלישי, הראשון היה BLIGHTED OVUM השני צלח ויש לי תינוקת בת שנה.
    בהריון עם ביתי חשתי ברע ברמות שאינני יכולה אפילו לתאר, משבוע 6 עד שבוע 14 הייתי סמרטוט רצפה, ירדתי במשקל, לא קמתי מהמיטה והיה גרוע.
    שיא הקטסטרופה היה בין שבועות 7-11 כשלקראת 12 הצלחתי לעבור מהמיטה למחשב ועד 14 היה כבר די סביר.
    הפעם, קצת לפני שבוע 6 החלו הבחילות ואי הנוחות שאני מכירה מההריון הקודם, ועד שלשום (8+3) המצב היה בכי רע ודומה מאוד לפעם הקודמת.
    לפתע אתמול, 8+4 קמתי בבוקר והבחילה היתה הרבה פחות גרועה. ריחות עדיין טימטמו אותי ואי נוחות מעצבנת ועייפות.
    היום, 8+5, עדיין הבחילה כמעט נעלמה, נכון שיש טעם לא טוב ואני לא יכולה לאכול כל דבר רק לחם וגבינה, ושמתי לב שהריחות עדיין לא נעימים אבל לא גורמים לי לבחילה כמו אתמול.
    בקיצור - אני מודאגת מאוד מאוד!!!
    חשוב לציין שלפני שבועיים היו לי כמה שעות הפוגה טוטאלית ובאמת רצתי למוקד והכל היה בסדר, עוד באותו ערב כבר התרסקתי עד אתמול.

שאלותיי:
    1. שמעתי שאם מפסיק הדופק אז סימני ההריון נעלמים בבת אחת גם הם. כך אמר לי הרופא במוקד לכן הגעתי (יום לפני זה הייתי גם המוקד עם הכתמה חומה קלה חד פעמית , למחרת כאמור היה דופק, ולאחר כמה ימים נבדקתי אצל הרופא המטפל והכל היה מתאים בול מבחינת גיל העובר והכל. הוא גם ביטל את אפיזודת ההכתמה ואמר שזה שום דבר). האם זה אכן כך שבמידה והעובר לא שורד אז התסמינים נעלמים בבת אחת?
    2. אם נניח עובר מתפתח לא בסדר, אך עדיין יש דופק. האם רמות הבטא עולות בקצב איטי יותר או לא מספיק ואז ייתכן שיש ירידה בתחושות ההריון???
    האם יש כזה דבר "מתפתח לא בסדר" וזה גורר אחריו רמות בטא נמוכות יותר??
    3. האם יש בכלל סיכוי שאני אתחיל להרגיש טוב במהלך שבוע 8????? אני פשוט מופתעת מאוד מאוד.

תודה תודה.
    מיטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני הריון

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    16/05/2008

במידה ולפי בדיקות האולטראסאונד העובר מתאים לגיל הרעיון ויש דופק תקין, אין חשיבות לסימפטומים שתיארת.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו