טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 40 מנסה להכנס להריון טיבעי. ב26 לפברואר קיבלתי ווסת, לפי חישוב קיימתי יחסים בימים של הביוץ 10 למרץ ו14 למרץ.. (ניסנו להתחשב בימים של הלפני ובדיוק בביוץ) .
היום 17 לחודש ויש לי כאבים בבטן התחתונה , הכאבים כבר מיום 12 לחודש שלרוב זה כאבים שמסמנים לי ביוץ... אשמח שתעזרו לי 1. אם קיימתי יחסים ב10 לחודש והביות ממש היה יומיים אחרי עדין יש סיכוי שהזרע נשאר 48 שעות , הנכון הדבר ? 2. האם הכאבים שעדין ממשיכים יכולים להעיד על השרשה ? או שבכלל מעידים שהביות עדין מתרחש והוא רוך מהרגיל?... ממש אשמח לתשובה שתעזור לי , תודה מראש, רוצה להיות בהריון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר