ציסטה, הריון צעיר וכאבים עזים ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה, הריון צעיר וכאבים עזים ברחם
    שירה
    28/03/2016

ביום חמישי שעבר ניגשתי לרופא הנשים שלי לאחר שבמשך שבוע כאבה לי הבטן (כאבי מחזור חזקים) אציין ששבוע לפני היה לי דימום ספונטני ללא קרישי דם חד פעמי.
    הרופא ישר גילה בבדיקה כי יש לי ציסטה גדולה ואישר את הכאבים כי הם נובעים מהציסטה. אמר לי לבא אליו בעוד מספר שבועות ע"מ לראות מה עם הציסטה אם היא נהייתה קטנה יותר ולהיות עם יד על הדופק לגבי הכאב. אם יש כאבים ממש חזקים להתפנות למיון מחשש לתסביב שחלתי. אכן כל הסופ"ש היו לי כאבים ממש חזקים - כאבים שלא יכולתי לעמוד. הלכתי למיון ביום ראשון בבוקר (לאחר שבבוקר הייתי אצל הרופא ונתן לי הפנייה) במיון ביצעו בדיקה ואכן ראו ציסטה אך גם ראו שק הריון קטן (5 שבועות לערך). 2 רופאים בדקו אותי ואמרו שאין חשש לתסביב שחלתי וכי הכאבים בכלל לא נובעים מהציסטה אלא מכיוותי הרחם של ההריון ושלחו אותי הבייתה למעקב של רופא הנשים שלי.
    הדבר ממנו אני מודאגת הוא שקראתי שבשבועות האלו שק העובר מאוד רגיש לחום ובגלל שהיו לי כאבי מחזור שמתי בקבוק מים חמים על הבטן ע"מ לשכך את הכאב. האם אני הזקתי לשק העובר איכשהו? אני ממש ממש מודאגת.
    דבר שני - האם זה נורמלי הכאבים החזקים האלו שיש לי ? אני פשוט לא מתפקדת. הכאבים תמיד באים לפנות בוקר ואז לקראת 9 בבוקר ואז שוב בערב
    אני לא הולכת לעבודה כי הכאבים ככ חזקים שאני לא יכולה לעבוד ככה.
    אשמח לעזרה
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שק ההריון הוא תוך רחמי

שירה
    28/03/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו