מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מקפיצה בפעם השלישית את ההודעה שלי... מתעלמים ממנהשירה20/04/2016
שלום רב
לפני מס' שבועות שלחתי הודעה אך לא קיבלתי עליה מענה.
לפני כ 3 שבועות תקפו אותי כאבים עזים ברחם. הלכתי לרופא והרופא גילה ציסטה בגדול 6 ס"מ מה שהצדיק את הכאבים. אמר לי שבמידה ומופיעים כאבים חזקים לפנות למיון. יופ למחורת תקפו אותי בלילה כאבים מאוד חזקים והתפנתי למיון. במיון גילו שיש לי שק הריון ונאמר שהציסטה נוצרה עקב הגופיף הצהוב. אציין שהייתי עוד מס' פעמים במיון ובדקו לי תמיד שיש זרימות דם תקינות לשחלה.
היום - 3 שבועות אחרי רק היום חזרתי לעבודה מאחר וכל יום תקפו אותי כאבים חזקים. היום אני בסדר, מעט חלשה עם כאבים עמומים. בבוקר הייתי בביקורת אצל רופא נשים שאמר שהציסטה קטנה.
אני עדיין לא רגועה... האם יש סיכון להריון? האם הציסטה תיעלם או תיקטן עם הזמן ?
ודבר אחרון - האם יש המלצה כיצד להתנהג עם ציסטה?
האם מותר להתאמן ? האם יש תזונה שאני יכולה לאכול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקפיצה בפעם השלישית את ההודעה שלי... מתעלמים ממנה - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/04/2016שלום.
מצטער לשמוע על העכוב במתן תשובה. בכל מקרה כרגע עם התפתחות ההריון,אין לציסטה השפעה על התפתחות ההריון.הדבר היחיד ,שבאופן חריג ,מדגיש חריג,הציסטה יכולה להתובב לגרום לכאבים ואז יש צורך לעיתים בהתערבות כירוגית-להוציאה. מדגיש שוב שמצב זה הוא מאד חריג.אין קשר לתזונה או לפעילות גופנית. בהצלחה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בבקשה ד"ר איילון
שירה25/04/2016שלום ג"ר
תודה רבה על תשובתך
ז"א שאני יכולה להתאמן ? אתמול עשיתי אימון של שעה ואני מרגישה ממש טוב (אציין כי לפני ההריון הייתי מתאמנת מאוד חזק והכושר הגופני שלי גבוה, עקב הציסטה לא התאמנתי כחודש ורק עתה אני חוזרת לאט לאט לאימונים)
ושאלה נוספת - האם ניתן לקיים יחסי מין ?
אציין שוב כי אין לי כאבים כמו בעבר
יש לי רק התכווצויות רחם כמו כאבי מחזור שהבנתי שהם לגיטימים לשבועות הראשונים
תודה לך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בבקשה ד"ר איילון - תגובה
ד``ר איילון לחמן26/04/2016שלום.
התעמלות גופנית בהריון היא מוגבלת בכל מקרה.הרי רוב האנרגיות שלך צריכות ללכת לטובת התפתחות ההריון ולא השרירים.בנוסף ללחץ על הרחם משרירי הבטן.בהריון מומלץ בעיקר הליכות בקצב מתון או שחיה.
אין מניעה לקיום יחסים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)