טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום, לפי תאריך וסת אחרונה אני אמורה להיות בשבוע 9, לפי בדיקת אולטרסאונד העובר מתאים לשבוע 6. בינתיים עוקבים אחרי גדילת העובר, אך רציתי לשאול למה זה מהווה בעיה/ דבר תמוה, אם אני יודעת בוודאות שההתעברות הייתה לפחות שבועיים מאוחר יותר (בגלל שרק אחרי שבועיים הלכתי למקווה והתקיים מגע מיני). להברתך אודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה ד"ר. אם הבנתי אותך נכון, זה לא מהווה בעיה שהעובר נראה קטן יותר (בהתחשב במקווה)? ושאלה נוספת- מתי עליי לבצע את השקיפות העורפית? לפי שבוע שמחושב לפי תאריך וסת אחרונה או לפי השבוע שמחושב באולטרסאונד? שוב תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד