טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מאז שכתבתי את ההודעה, בשבוע 9 החלו דימומים. בוצעו בדיקות דם. השחלות מוגדלות עם ציסטות, אין סימנים של גירוי יתר עדיים כאבים באזור בטן עליונה בשיחה עם הרופא עלה חשד לאבן בכיס המרה בוצעו בדיקות דם שיצאו תקינות (כמו בילירובין), גם הספירה תקינה האם יתכן למרות בדיקת האם שיש אבנים, או הסבר אחר? האם , אם יש אבנים, יש לכך טיפול בהריון?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר