מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הפלה - האם הריון או מחזורמורן25/07/2016
היי, ראיתי שעניתם לכל ההודעות למעט להודעה שלי. אשמח אם בכל זאת תוכלו להשיב לי...
ב27.6-קיבלתי מיפיג'ין, 29.6-קיבלתי ציטוטק. 14.7-אולטרסאונד תקין, עובי רירית 8 מ"מ. קיימתי יחסי מין כ2.5 שבועות אחרי המיפיג'ין, הקונדום נקרע (החלפנו וגמר בקונדום). כבר כמה ימים חווה מעט כאבים בחזה והחזה מעט גדל (לפני ההפלה, כשגיליתי את ההריון החזה היה עצום ולא יכלתי לגעת בו), וקמה לשתן בלילה (לפני ההריון החזה היה מעט כואב לי והיה גדל לפני מחזור). אין תסמינים נוספים (לפני ההריון היו לי כאבים חזקים בבטן בביוץ, החודש לא היה כל תסמין של ביוץ). 2 שאלות: 1. איך אדע אם זה תסמיני מחזור או הריון שוב? 2. וממתי לספור ימים למחזור ממתן ציטוטק או ממתן מיפיג'ין?
אני ממש ממש בפאניקה ששוב נכנסתי להריון ואאלץ לעבור שוב את תהליך ההפלה.. אודה לכם ממש אם תוכלו לענות ולסייע לי.. תודה רבה רבה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה - האם הריון או מחזור - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/07/2016שלום.
התשובה פשוטה.בצעי בדיקת דם חוזרת להריון ונדע המצב.אגב מה עם שימוש באמצעי מניעה בטוחים יותר מקונדום?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)