מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התכווצויות בבטןשסק17/05/2008
אני כרגע בשבוע 14+0
בשבוע האחרון אני מרגישה התכווצויות בבטן תחתונה, הדומים לכאבי מחזור.
בדומה להרגשה שהיתה בשבוע 4-5 שבו התגלה ההריון.
בדיקה אחרונה בשבוע 13+1 עשינו שקיפות עורפית והכל נראה תקין.
האם יש משמעות להתכווצויות / כאבי הבטן הללו?
האם הם מעידים על התרחבות הרחם?
תודה,שסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווציות.
ד``ר איילון לחמן17/05/2008לשסק שלום.
ללא בדיקה לא ניתן לדעת מה בדיוק קורה אצלך.לכן כדאי שתגשי להיבדק.הסיבות יכולות מכלום עד פעילות מסוכנת של הרחם,דרך דלקת בשלפוחית וכו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, עוד שאלה בבקשה...
שסק20/05/2008
תודה רבה,
בזכות התשובה שלך - הלכתי לרופא שלי מיידית.
הבדיקה העלתה שצוואר הרחם סגור, העובר בסדר וההריון נראה תקין.
נשלחתי לעשות בדיקת שתן ותרבית.
לתרבית עדיין אין תשובה, אך בבדיקת השתן יצא חלבון 20 mg ולויקוציטים 500.
שאר התוצאות תקינות.
אני אחזור לרופא עם התשובות כשיגיעו תוצאות התרבית.
אך בינתיים רציתי לשאול, על מה מעידות התוצאות?
תודה רבה,
שסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון נוסף -
שסק20/05/2008
תוצאות התרבית הגיעו - והתרבית שלילית.
מה עכשיו?
תודה, שסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה - תענו לי
שסק22/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית
ד``ר איילון לחמן22/05/2008לשסק שלום.
יתכן שמקור הדלקת הינו בנרתיק.כי חייב להיות הסבר לכמות הגדולה של הכדוריות הלבנות והחלבון.
נא לחזור לרופא לשם ביצוע משטח נרתיק.אגב מה עם הכאבים?.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)