שאלה לגבי דופק במוניטור- אודה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי דופק במוניטור- אודה לעזרה
    סיוון
    02/08/2016

שלום, אני בשבוע 16. בת 39. הריון שלישי אחרי שני ניסיונות שכשלו (הפלות מלאכותיות לפני שבוע 9) כל ההריונות ספונטניים.

הייתי היום במרפאה ורציתי לבדוק שהדופק תקין מתוך רגע של חרדה. הרופאה לא הייתה פנויה והפנו אותי לאחות..האחות אמרה שהדופק חלש 80-90 ולא נשמע לה תקין פנתה לרופאה והרופאה אמרה שזה תקין.
    לא יכולתי לדבר עם אף אחד שם , האם התוצאה באמת תקינה? האם הדופק לא חלש מדיי?
    חשוב לציין שאני נוטלת 3 ימים אנטיביוטיקה במרשם רופאת משפחה מכיוון שמצאו לי סטרפטוקוקוס בגרון , האם יש קשר בין הדברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצרפת את הבדיקה שעשו לי

סיוון
    02/08/2016

אומרים לי שאולי היא בכלל שמעה את הדופק שלי ושזה מאוד מוזר. האם כדאי לפנות למיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרתי את התעלומה

סיוון
    02/08/2016

האחות בדקה את הדופק שלי ולא של העובר. נסעתי למרפאה אחרת ועשו לי בדיקת אולטרסאונד והכל תקין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרתי את התעלומה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    06/08/2016

שלום.
    יופי.תודה על העידכון ונמתין לבשורות טובת בסוף ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו