האם אני בהריון? בדיקה לא ברורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני בהריון? בדיקה לא ברורה
    סיון
    10/08/2016

שלום,
    אנחנן מנסים להיקלט, כרגע אני עם דלקת בשתן. סיימתי ליטול אנטיביוטיקה . והשתן נשלח לתרבית לבדוק חיידקים . האם אפשרי לראןת בבדיקה כזו הריון? או שיש בדיקה מיוחדת.
    היום ביצעתי בדיקת הריון ביתית . חייבת לציין הוסת שלי לא מסודרת כל כך. אמורה לקבל במהלך הימים הקרובים . לא התאפקתי ועשיתי בדיקה בגלל כל מיני סימנים. כאבים ונפח בחזה כבר בערך שבוע +.
    התוצאה של הבדיקה יצאה מוזרה . פס אחד ברור ופס ליד מטושטש ממש. בדרך כלל כשהייתי עושה בדיקה היה רק פס אחד ברור ואת הפס השני לא ראי כלל.
    לא יודעת מה לחשוב, לא רוצה לפתח תקוות סתם.
    חשוב לציין שלא עשיתי את הבדיקה אחרי האיחור, וגם לא בשתן של הבוקר.
    מצרפת תמונה אשמח שתעזרו לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממש בלחץ

סיון
    10/08/2016

לאחר בירורים באינטרנט יש הרבה נשים שטוענות שפס חלש יכול להעיד על הריון כימי . או שהעובר לא מתפתח? אני ממש בלחץ! חייבת לציין שנטלתי אנטיביטיקה לדלקת בשתן במשך 5 ימים. (מוקסיפן) האם דלקת בשתן יכלה לפגוע ? ממש לחוצה אם אני בהריון או שההריון לא הצליח ויש סיבוך ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני בהריון? בדיקה לא ברורה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    13/08/2016

שלום.
    בבדיקת שתן לתרבית לא בודקים הריון. אם ספק,בצעי בדיקת דם ונדע המצב במדויק יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו