מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפות R52 להקלה על בחילותשירי18/05/2008
רק בעוד שבוע יש לי תור לרופא הנשים שלי, ועד אז הייתי שמחה לשמוע האם מומלץ להשתמש בטיפות R52 להקלה על הבחילות האיומות... (שבוע 7+, הריון ראשון, תאומים, מקיאה כל פעם-פעמיים ביום כבר שבועיים, בחילות כל היום.)
אני חוששת מנטילת תרופות, במיוחד עכשיו, לא רוצה לקחת שום דבר שעלול להזיק...
תודה ושבוע טוב!
שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
הילה שקד19/05/2008הי שירי, קודם כל מזל טוב!!
ישנם המון דרכים להקל על הבחילות :
מניסיון שלי משקה ג'ינג'ר טרי יעיל נגד בחילות, הקאות, חוסר אנרגיה ועייפות.
איך עושים משקה ג'ינג'ר? אז ככה: לוקחים ג'ינג'ר טרי מגרדים בפומפיה לכפית ומבשלים כ-2 דקות בכוס מים רתוחים,אפשר להוסיף טיפה לימון.
שתיית תה קמומיל (בבונג) לפני השינה -מפחית את תחושת הבחילה ומרגיע את הקיבה.
קרקרים, טוסטים או ביסקוויטים יכולים להקל – כדאי לאכול אותם לאט ובנגיסות קטנות.
שמן להקלת הבחילה המתאים למבער - שמן אתרי ברגמוט
כמו כן דיקור והומאופטיה נמצאו יעילים מאד להרגעת הבחילות.
ישנה נקודת דיקור עליה ניתן ללחוץ בעת הבחילה-בין שני הגידים החולפים במרכז החלק הפנימי של האמה לספור 3 אצבעות צמודות מפרק כף היד,ושם נמצאת נקודה ספציפית להקלת צרבות ו/או בחילות. עיסוי הנקודה או לחיצה עליה עשויה להקל מקומית על הבחילה כמו כן ניתן לקחת צמיד או חוט לקשור אליו חרוז עגול ולהניח אותו מעל פרק כף היד כך שהחרוז לוחץ על הנקודה.
בעיקרון כל ה-R למינהם לא אסורים, אך אני הייתי מתייעצת עם הומאופט
ודרך אגב- גם הומאופט או כל מטפל ברפואה משלימה יכול לעזור לך עם הבחילות בהריון.
בהצלחה
הילה שקד
מדריכת הכנה ללידה בטבעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!!
שירי19/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותהיות
אמא חדשה20/05/2008אני בת 40 שבוע 6
משהו מדהים כולם שואלים אם אני בהריון, יכול להיות שבתאומים רואים בטן ממש מוקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)