מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת מאוד כאב חד בצד ימין של הבטן התחתונה - כאילו שריר שנתפסשיר25/09/2016
שלום
אני בשבוע 31 (הריון תקין וההרגשה הכללית טובה)
אתמול תקפו אותי בפעם השלישית מזה כחודש כאבים בצד ימין של הבטן התחתונה - הרגשה ממש כאילו ושריר נתפס שם בחוזקה. שכבתי על צד ימין כי זה מה שעזר לי בפעם שעברה אבל הכאב לא עבר במיידי - רק לאחר 20-25 דקות של שכיבה עם כאבים תוך כדי שאני תופסת את האזור ששם כואב לי. אדגיש שלפני 4 ימים זה קרה לי אותו הדבר בעבודה ולא יכולתי לשבת או לעמוד ופשוט נשכבתי על הרצפה בעבודה עד שהכאב עבר. לאחר מכן הלכתי למוקד ושם עשו לי בדיקות מקיפות - בדקו את צוואר הרחם וביצעו מוניטור (לא היו צירים) והכל היה תקין.
אחזור למה שקרה לי אתמול - לאחר שהכאבים בצד ימין עברו החלו לי כמו כאבי מחזור שבאו והלכו (לא הרבה) ולאחר מכן כאבים חזקים בגב תחתון. לאחר שביצעתי מס' תרגילים לשחרור בסוף זה עבר ונרדמתי
עוד דבר חשוב לפרוטוקול - אני מרגישה כל הזמן תנועות עובר. אדרבא - כאשר יש לי כאב בצד ימין העובר ממש משתולל לי בבטן.
אני רק רוצה לדעת שהכל תקין - בזמן הכאב קשה לי במיידי להתפנות למוקד או מיון מאחר ואני פשוט לא יכולה לזוז ומתפתלת במיטה.
אשמח לתגובה
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד כאב חד בצד ימין של הבטן התחתונה - כאילו שריר שנתפס - תגובה
ד``ר איילון לחמן26/09/2016שלום.
קימים הסברים רבים לכאבים. ממליץ שתגשי לרופאך תבצעי בדיקות דם ועל קול ואז נוכל יותר לאבחן את סיבת הכאב ,או לפחות לשלול בעיה רצינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)