איך למנוע רעלת הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך למנוע רעלת הריון?
    שירן
    29/09/2016

שלום, אני בת 31, שנתיים אחרי לידה שהייתה אחרי טיפולי IVF, סכרת הריון ובשבוע 40 רעלת הריון שבעקבותיה נתנו לי זירוז ללידה.
    עכשיו אני לפני חזרה לטיפולים.
    לאמא שלי בלידה הראשונה היה גם בסוף ההריון רעלת אך בלידה השניה והשלישית הייתה לה רעלת הריון קשה וילדה בחודש שביעי ובחודש שמיני.
    מפחדת שבגלל ההיסטוריה גם לי תהיה שוב רעלת וקשה, האם יש דרך למנוע זאת? (כדורים/ ויטמינים/ תזונה/אחר)
    אשמח לכל עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך למנוע רעלת הריון?

הוספת תגובה

• איך למנוע רעלת הריון? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/10/2016

שלום לך
    דרוש מעקב לחץ דם וחלבון בשתן. מציע שתתחילי בנטילת אספירין וקלציום
    הצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם להתחיל לפני ההריון בטיפול זה?

שירן
    05/10/2016

האם יש צורך להתחיל בטיפול באספירין ובקלציום לפני ההריון? (כמה זמן לפני אם כן)?
    אני אמורה להתחיל טיפולי פוריות בנובמבר (החזרת מוקפאים) ככה שיש סיכוי גם ליותר מילד אחד. האם יש להתחיל באספירין ובקלציום לפני התחלת הטיפולים או רק אחרי שאקלט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לרופאים על המענה

אפרת
    13/10/2016

זה לא מובל מאליו אתם ממש עוזרים לציבור תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו