ירידת מים בשבוע 18 וגרידה עקב חוסר דופק לעובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידת מים בשבוע 18 וגרידה עקב חוסר דופק לעובר
    שולי
    30/09/2016

הריון ראשון היה תקין ילדתי בשבוע 37.2 ....הריון שני שלי שכל ההריון אמרו לי שיש לו מספיק מים והכל בסדר לעובר פתאום התחיל לי חום 39 והתחילו לי הפרשות אדומות וצמרמורות לאחר שבוע הלכתי לרופא כי לא הייתי בארץ אמרו לי מיעוט קיצוני של מי שפיר ויש דופק אישפזו אותי ונתנו לי אנטיביוטיקה לאחר יום בדקו תעובר ולצערי לא היה דופק ועשו לי גרידה ונתנו לי כדורים להוצאת העובר . רציתי לשאול מה הסיבה שלא היה מים ?????אם יום לפני הייתי במיון והכל היה תקין. ומתי אני יוכולה להכנס להריון שוב עברו שבועיים מאז הגרידה????אמרו לי שבהריון הבא אני נחשבת הריון בסיכון ויש לשקול תפר צברי ובדיקת דם לקרשיות למרות שצוור הרחם שלי היה גבוהה וסגור כל ההריון 4.3.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידת מים בשבוע 18 וגרידה עקב חוסר דופק לעובר - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/10/2016

שלום לך
    כנראה ירידת מים . רצוי להמתין לפחות עד לאחר הוסת הבא ובאם בדיקת רופא תהיה תקינה ניתן לחדש הנסיונות להרות
    הצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

שולי
    09/10/2016

רציתי להוסיף שזה קרה בשבוע 18.5 עכשיו האם עליי לחשוש להכנס להריון שמה יקרה שוב מה שקרה לי???לפני ההריון הראשון והבריא שהיה לי היה לי גרידה בשבוע 8 מרצוני לא שהייתה בעיה פשוט מהריון לא רצוי אחרי זה ילדתי את בני הבכור שבוע 37.2 ועכשיו לפני 3 שבועות היה לי תירידת מים פתאומים בשבוע 18 האם יש קשר לגרידה שעשו לי פעם למה שקרה לי בהריון האחרון??? וממה הירידת מים נבעה????וירוס???חיידקים??? האם חום יכול לגרום לירידת מים???ב26 יש לי רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו