מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידת מים בשבוע 18 וגרידה עקב חוסר דופק לעוברשולי30/09/2016
הריון ראשון היה תקין ילדתי בשבוע 37.2 ....הריון שני שלי שכל ההריון אמרו לי שיש לו מספיק מים והכל בסדר לעובר פתאום התחיל לי חום 39 והתחילו לי הפרשות אדומות וצמרמורות לאחר שבוע הלכתי לרופא כי לא הייתי בארץ אמרו לי מיעוט קיצוני של מי שפיר ויש דופק אישפזו אותי ונתנו לי אנטיביוטיקה לאחר יום בדקו תעובר ולצערי לא היה דופק ועשו לי גרידה ונתנו לי כדורים להוצאת העובר . רציתי לשאול מה הסיבה שלא היה מים ?????אם יום לפני הייתי במיון והכל היה תקין. ומתי אני יוכולה להכנס להריון שוב עברו שבועיים מאז הגרידה????אמרו לי שבהריון הבא אני נחשבת הריון בסיכון ויש לשקול תפר צברי ובדיקת דם לקרשיות למרות שצוור הרחם שלי היה גבוהה וסגור כל ההריון 4.3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת מים בשבוע 18 וגרידה עקב חוסר דופק לעובר - תגובה
ד``ר אריה לידור05/10/2016שלום לך
כנראה ירידת מים . רצוי להמתין לפחות עד לאחר הוסת הבא ובאם בדיקת רופא תהיה תקינה ניתן לחדש הנסיונות להרות
הצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
שולי09/10/2016רציתי להוסיף שזה קרה בשבוע 18.5 עכשיו האם עליי לחשוש להכנס להריון שמה יקרה שוב מה שקרה לי???לפני ההריון הראשון והבריא שהיה לי היה לי גרידה בשבוע 8 מרצוני לא שהייתה בעיה פשוט מהריון לא רצוי אחרי זה ילדתי את בני הבכור שבוע 37.2 ועכשיו לפני 3 שבועות היה לי תירידת מים פתאומים בשבוע 18 האם יש קשר לגרידה שעשו לי פעם למה שקרה לי בהריון האחרון??? וממה הירידת מים נבעה????וירוס???חיידקים??? האם חום יכול לגרום לירידת מים???ב26 יש לי רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)