טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשבוע 30 להריון (ספונטני) הנוכחי. הייתי רוצה לקבל דעה לגבי אופן הלידה. לפני כשנה היה לי הריון (אחרי IUI), מחוץ לרחם. בניתוח לפרוסקופיה התברר שהוא היה בקרן רודימנטרי של הרחם. במהלך הניתוח בוצעה כריתת חצוצרה שמאלית וקרן שמאל רודימנטרי. הרופא המנתח אמר שהיו תפרים על הרחם עצמו ונשארה צלקת. האם יש צורך בניתוח קייסרי או אוכל ללדת בלידה רגילה?
תודה מראש, אווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום. כדאי להתיעץ עם הצוות שניתח אותך.להערכתי מאחר ובוצע חתך בגוף הרחם להוצאת הקרו הרודימנטרית,הנכון יהיה לבצע ניתוח קיסרי. ולא לסכן החתך בגוף הרחם בזמן הצירים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד