חומרים סביביתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומרים סביביתיים
    שרית
    21/11/2016

דר נכבד,
    אני מחפשת רבות תשובה לשאלתי שהינה קצת מוזרה.
    אני מוטרדת מהאפשרות של ישיבה על כסאות שאינם נקיים לגמרי משום החשש שיש עלהם חומרים מסויימים, למשל השבוע פתחתי שלט של טלויזיה ומהסוללות התפזרה אבקה מהסוללות ,או אבקת עופרת מטווח מציוד של חבר חייל שחזר ממטווח והניח את הציוד והבגדים על הספה.עם כל הנסיון לנקות אני בטוחה שנשארו חלק מהחומרים הנ"ל. השאלה שלי אם ישנה אפשרות שאם בטעות החומר נכנס לחלל הרחם אם יש סיכוי ולו קטן שהחומר נצמד לבגדים ואז יכול לגרום לכך שבנסיון להרות ידחף פנימה ישאר שם ואז האם יכולה להיות פגיעה גנטית בזרע הנמצאשם ובהמשך בביצית ליצירת מומים לא תורשתיים כמו אוטיזם או מוגולואיזם עוד מהתחלה?
    שאלה שנייה האם בשגרה בלי קשר לנסיון להרות קיימות שם רקמות פתוחות שחומרים אלו באם נכנסו יספגו במערכת הדם בעת קיום יחסים.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומרים סביביתיים

הוספת תגובה

• חומרים מסוכנים

ד``ר אריה לידור
    21/11/2016

שלום לך
    אין לחומרים אלו אפשרות חדירה לרחם היות וקיימת מערכת סינון טבעית בנרתיק ובצוואר הרחם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות לפירוט

שרית
    21/11/2016

דר נכבד,
    תודה רבה על תשובתך המעודדת .אם אפשר לפרט בבקשה למה הכוונה, במערכת סינון טבעיתבנרתיק ובצוואר הרחם.
    אשמח מאוד
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו