שק הריון ריק ללא חלמון - שבוע 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק הריון ריק ללא חלמון - שבוע 5
    מירב
    26/12/2016

בנות בבקשה. וסת אחרונה 22/11/2016
    לפני 8 חודשים נקלטתי להריון ראשון ובשבוע 7 בבדיקה ראשונה ראו תאומים בשק אחד אך שניהם ללא דופק ועברתי גרידה.
    לקח לי 8 חודשים להקלט שוב והנה אני שבוע 5, ב 19/12/2016 בטא 14633
    אמש 25/12/2016 הרגשתי כאבי תופת בצד שמאל הלכתי לרפואה דחופה בכללית ונבדקתי ע"י רופא ראשון שטען שרואה שק אך ריק ללא עובר וללא חלמון
    ועברנו לעוד חוו"ד אצל רופא אחר עם מכשיר קצת יותר מתקדם וגם הוא טען שיש שק בגודל כ-12 מ"מ ריק ולא רואה חלמון ושיש נקודה שאינה ברורה
    בטא אתמול בירידה 11300
    מתי רואים חלמון? האם אפשר לבצע את התהליך בכדורים ולא שוב גרידה?
    אין לי כוחות לאסוף שברים של פעמיים ברצף....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפלה נדחית

ד``ר מאיר פומרנץ
    26/12/2016

עצוב מאד
    במידה ולא רואים קוטב עובר בשבוע 5 ההייתי מחכה עוד שבוע
    אך BHCG במגמת ירידה מצביע על אי תקינות היריון.
    ניתן לקבל כדורי ציטוטק שבאחוז גבוה יסיימו את ההיריון במקום גרידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה למענה - כדורים

מירב
    26/12/2016

עד איזה שבוע ניתן לקבל את הכדורים האלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה נדחית

ד``ר מאיר פומרנץ
    26/12/2016

שבוע 9 אך גם מעבר לזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US נוסף לאחר 4 ימים אצל טכנאית

מירב
    31/12/2016

תודה רבה למענה שלך ולהתייחסות
    ביום חמישי לאחר ימים של בכי ודיכאון עשו לי US הפעם אצל טכנאית שהבחינה שהשק גדל מיום ראשון (הבאתי לה את תמונת ה USמראשון) ואמרה שהוא מתאים לשבוע 7 למרות שע"פ המחזור אני אמורה להיות 5.3 ושהיא רואה משהו אבל זה לא ברור וסיכמה כ"תוכן לא ברור". לגבי הבטא שירדה מ 14000 ל 11000 אמרה שבמספרים כאלה כבר אין צורך לבדוק. (???) שאלתי אליך, האם זה שהשק הריון גדל (עדין לא נצפה חלבון/ עובר) מעיד על התקדמות שיכול להיות ולבסוף תהיה תקינה?
    עוד השערה שהיא סברה לגבי הבטא יכול להיות והיו תאומים שרק 1 שרד ואז הבט ירדה וה 11000 זה בעצם לאחר עלייה של השורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו