מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק הריון ריק ללא חלמון - שבוע 5מירב26/12/2016
בנות בבקשה. וסת אחרונה 22/11/2016
לפני 8 חודשים נקלטתי להריון ראשון ובשבוע 7 בבדיקה ראשונה ראו תאומים בשק אחד אך שניהם ללא דופק ועברתי גרידה.
לקח לי 8 חודשים להקלט שוב והנה אני שבוע 5, ב 19/12/2016 בטא 14633
אמש 25/12/2016 הרגשתי כאבי תופת בצד שמאל הלכתי לרפואה דחופה בכללית ונבדקתי ע"י רופא ראשון שטען שרואה שק אך ריק ללא עובר וללא חלמון
ועברנו לעוד חוו"ד אצל רופא אחר עם מכשיר קצת יותר מתקדם וגם הוא טען שיש שק בגודל כ-12 מ"מ ריק ולא רואה חלמון ושיש נקודה שאינה ברורה
בטא אתמול בירידה 11300
מתי רואים חלמון? האם אפשר לבצע את התהליך בכדורים ולא שוב גרידה?
אין לי כוחות לאסוף שברים של פעמיים ברצף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה נדחית
ד``ר מאיר פומרנץ26/12/2016עצוב מאד
במידה ולא רואים קוטב עובר בשבוע 5 ההייתי מחכה עוד שבוע
אך BHCG במגמת ירידה מצביע על אי תקינות היריון.
ניתן לקבל כדורי ציטוטק שבאחוז גבוה יסיימו את ההיריון במקום גרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למענה - כדורים
מירב26/12/2016עד איזה שבוע ניתן לקבל את הכדורים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה נדחית
ד``ר מאיר פומרנץ26/12/2016שבוע 9 אך גם מעבר לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUS נוסף לאחר 4 ימים אצל טכנאית
מירב31/12/2016תודה רבה למענה שלך ולהתייחסות
ביום חמישי לאחר ימים של בכי ודיכאון עשו לי US הפעם אצל טכנאית שהבחינה שהשק גדל מיום ראשון (הבאתי לה את תמונת ה USמראשון) ואמרה שהוא מתאים לשבוע 7 למרות שע"פ המחזור אני אמורה להיות 5.3 ושהיא רואה משהו אבל זה לא ברור וסיכמה כ"תוכן לא ברור". לגבי הבטא שירדה מ 14000 ל 11000 אמרה שבמספרים כאלה כבר אין צורך לבדוק. (???) שאלתי אליך, האם זה שהשק הריון גדל (עדין לא נצפה חלבון/ עובר) מעיד על התקדמות שיכול להיות ולבסוף תהיה תקינה?
עוד השערה שהיא סברה לגבי הבטא יכול להיות והיו תאומים שרק 1 שרד ואז הבט ירדה וה 11000 זה בעצם לאחר עלייה של השורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)