חוות דעת מקצועית לגבי כדורים לדחיית ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת מקצועית לגבי כדורים לדחיית ביוץ
    אני
    28/12/2016

שלום ד"ר,

מאז גרידה שעברתי לפני 11 חודשים המחזור התקצר ל 27-28 יום (שומרת נידה), ולכן ב 7 חודשים האחרונים נטלתי אסטרופם 2 מ"ג (ימים 3 עד 8, כדור אחד). מחזור התארך ל -31 יום.

למרות השימוש בכדורים לא מצליחה להכנס להריון
    (נשלחתי לצילום רחם שבו נמצאה חצוצרה אחת חסומה-פתחו אותה, כמו כן נמצא חשש לפוליפ, הופנתי להיסטרסקופיה- טרם בוצע).

בבואי היום לחדש מרשם לכדורים לדחיית ביוץ, העלתי מול הרופא את העינין שאולי נעבור כבר לאיקקלומין, הוא אמר שאם הבעיה היא הפוליפ אז זה לא משנה איזה כדורים אני לוקחת כי האסטרופם כן עושה את עבודתו, אך לא התווכח איתי ורשם לי אקקלומין לימים 5 עד 9 , 2 כדורים.

עכשיו אני קצת מתחילה להתחרט, ולהתמלא פחדים מהתופעות של האיקקלומין, להתמלא חששות שהאיקקלומין לא יגרום לקיצור הווסת ויאריך את המחזור כמו שהאסטרופם עשה ואז בכלל לא יהיה לי חלון הזדמנויות מספק אפילו לנסות.
    האם התופעות לוואי של האיקקלומין שוות את זה בשלב זה?
    אולי הייתי צריכה לתת לאסטרופם עוד צ'אנס..?

אשמח לדעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני

תיקון קטן לדברי
    28/12/2016

כדורי האסטרופם שנטלתי עד היום היו בימים 3 עד 10 - סך הכל 8 כדורים

ולא כפי שרשמתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיית ביוץ

ד``ר מאיר פומרנץ
    28/12/2016

שלום
    כרגיל אני ממליץ להקשיב לרופא נשים מטפל ולא לדחוק בו לקבל טיפול אחר.
    אם יש פוליפ ברחם הטיפול הוא היסטרוסקופיה.
    יש סיכוי שהפוליפ יפריע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו