מתכננים היריון - שאלה לגבי פרופיל הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתכננים היריון - שאלה לגבי פרופיל הורמונלי
    אני
    28/12/2016

שלום!
    בקצרה... היו לי 5 הריונות - 2 הריונות ולידות טבעיים, 3 הפלות בשליש הראשון לאחר דופק. ככל הנראה הגוף דוחה את העובר, טופלתי בהיריון האחרון בפרגניל יום כן יומיים לא 5000 מל (אם אני זוכרת נכון את המינון).
    חושבים על היריון נוסף. לצורך כל עשיתי פרופיל הורמונלי.
    אני 10 חודשים לאחר לידה. חצי שנה הנקתי מלא. 4 חודשים לאחר הלידה קיבלתי מחזור ראשון. מאז המחזורים לא סדירים - עדין מניקה 2-3 פעמים ביום. מחזור שני לאחר 42 יום, שני המחזורים אחריו 35, לאחר מכן 29 ולדעתי שוב 29.
    אני מבינה כי ESTRADIOL שלי גבוה יחסית ומעיד על רזרבה שחלתית נמוכה. האם זה המצב או שמה זה קשור למחזורים הלא סדירים? עשיתי היסטורוסקופיה והכל היה תקין. כל הבדיקות שלי תקינות (צילום רחם, היסטרו', כל מיני פקטורים של קרישיות דם).
    מצ"ב תוצאות הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך התוצאות

אני
    28/12/2016

מצ"ב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה משנה

אני
    28/12/2016

באפריל אהיה בת 35

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי.

ד``ר אריה לידור
    30/12/2016

שלום לך
    פרופיל הורמונלי תקין ומצביע על רזרבה שחלתית תקינה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו