מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרה סאונד ללא קוטב עוברייובל20/02/2017
לפני שבוע הלכתי לאולטראסאונד ראשון (בין שבוע 4-5 להריון).
שק ההריון היה בגודל של 6 ממ, ללא שק חלמון.
היום הלכתי לאולטראסאונד נוסף, שק ההריון היה בגודל של 12 ממ וזוהה גם שק חלמון.
אך לא נצפה קוטב עובר או דופק של העובר.
הרופא שלי חושב שאני בשבוע השישי להריון בהתבסס על היום של המחזור האחרון שלי.
אבל אני חישבתי מיום הביוץ שלי שאני בשבוע 5.5.
הרופא שלי מודאג שהוא לא ראה קוטב עוברי או דופק של העובר, ואמר להתכונן להפלה, וקבע לי אולטרא סאונד נוסף לעוד שבוע (הוא טוען שישנו אחוז אחד שההריון יסתדר).
אך קראתי במקומות אחרים שקשה לראות את הקוטב העוברי או הדופק בשבוע כל כך מוקדם להריון.
האם אני צריכה להיות מודאגת? ומה הסיכויים שהקוטב העוברי יתפתח עד לבדיקת האולטרסאונד הבאה שלי בעוד שבוע?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד ראשון
ד``ר אריה לידור23/02/2017שלום לך
אכן בהריון צעיר מאד לפני שבוע 6-7 לא ניתן לעתים לזהות קוטב עוברי או דופק. מציע שתבצעי שוב אולטרהסאונד בהפרש שבוע מהקודם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)