תוספי תזונה בזמן ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה בזמן ההריון
    אוליב
    08/03/2017

שלום!
    היום עשיתי בדיקת הריון וזה חיוב :) כשהתייעצתי עוד טרם ההריון עם הגניקולוג שלי לגבי תוספי תזונה, הוא פטר אותי בהניף יד עם " את לא צריכה כלום תאכלי בריא". ברור שצריך לאכול בריא, אבל עדיין, זה לא עונה על השאלה- לצורך העניין, אני נוטלת תוסף תזונה של המותג האורגני pukka לשינה רגועה יותר (אני עובדת במקום עם לא מעט סטרס וזה עוזר לי לישון). מרכיבים: Valerian root* 20%, Ashwagandha root* 20%, Gotu Kola leaf*, Hawthorn berry*, Nutmeg fruit*, Bhringaraj leaf*, Fennel seed*, Vegetable cellulose capsule (hydroxypropyl methyl cellulose). * = Organic.
    האם מותר לי ליטול את זה למשך ההריון? בכללי, מוצרים שהם אורגניים טבעיים מותרים לשימוש?
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי תזונה בזמן ההריון

הוספת תגובה

• תוספי תזונה.

ד``ר איילון לחמן
    11/03/2017

שלום.
    ממליץ שתתיעצי עם המחלקה המיוחדת במשרד הבריאות בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי תזונה

ד``ר אריה לידור
    12/03/2017

שלום לך
    יכולה ליטול תוספי תזונה כולל זה שציינת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו