הפרשות חומות ומעט דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות ומעט דם
    נ
    18/03/2017

שלום אני בהריון שבוע 6+3 מתחילת ההריון הרבה הפרשות חומות ולפעמים מופיעים גם כתמי דם ניכשתי אתמול למיון לבדיקה הרופאה אישרה שההריון תקין נצפה שק הריון ועובר ודופק... וראתה דם חום בצוואר הרחם מה זה אומר? מה הסיבות לכך היא המליצה על מנוחה בלבד.. האם זה חס וחלילה מסכן את ההריון? מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות ומעט דם

הוספת תגובה

• הפרשות

ד``ר איילון לחמן
    25/03/2017

שלום.
    ממליץ שתגשי לרופאך שיבדוק ויחליט על הטיפול המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

נ
    26/03/2017

אמרה לי הרופאה לחזור רק עוד שבועיים ושלא צריך להגיע למרפאה כל פעם שאני רואה כתם דם אבל זה נורא מלחיץ אותי כל יום יש לי הפרשות חומות כתם דם קטן ודם בניגוב!!! האם בכל זאת לחזור לבקש תור דחוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות.

ד``ר איילון לחמן
    28/03/2017

שלום.
    כן,יש לקבוע תור דחוף אם עדין כתמי דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו