מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון צעיר - עליית בטא ואוטרסאונדליאת04/04/2017
לצוות הרופאים שלום,
בשעה טובה התבשרתי שאני בהריון שני (ספונטני) לאחר הריון ראשון שהגיע לאחר טיפולי ivf.
וסת אחרונה - 14/2
אני שומרת טהרה ולכן קיום יחסים בפועל היו רק בתאריך 4/3.
בתאריך 23/3 גילתי בבדיקה ביתית שאני בהריון.
בתאריך 26/3 בדיקת דם לבטא - תוצאה 546
בתאריך 28/3 בדיקת דם נוספת לבטא - תוצה 912
בתאריך 29/3 החל מעט דימום (שהיה פנימי בלבד) , קיבלתי זריקת פרוגרסטרון ובאולטרסאונד נצפה שק קטן מאוד (על בסיס הספק) הרופא טען שעוד מוקדם.
לאחריממה מזריקת הפרוגרסטרון הדימום המועט נעלם.
בתאריך 2/4 בדיקה אצל רופא הנשים - נצפה שק הריון בבירור אך עדיין לא נצפה חלמון.
הרופא שלח אותי לבדיקת בטא נוספת והתוצאה ב2/4 - 2582.
בתאריך 4/4- בדיקת בטא נוספת- 3216.
הרופא ביקש ממני להמתין לבדיקת אולטרסאונד נוספת רק בתאריך 14/4.
האם לדעתכם יש סיכוי להריון תקין? ההכפלות הן לא הכפלות ברורות וגדלו פי 1.68 וכידוע לי זה פחות מהנורמה התקינה.
בנוסף בין שתי הבדיקות האחורונות הייתה עליה קטנה בלבד - מבטא של 2583 ל3216.
האם בשלב הזה כבר היו אמורים לצפות בחלמון יחד עם שק ההריון? (הבדיקה נעשתה בשבוע 4 ע"פ תאריך קיום יחסים אחרון)
אשמח לחוות דעתכם המקצועית באשר לשאלותיי, בנוגע להכפלת הבטא, אולטרסאונד ואיזה שבוע אני אמורה להיות פחות או יותר.
תודה מראש על המענה, ערב נעים וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר.
ד``ר איילון לחמן10/04/2017שלום.
אכן את צודקת שעליית הבטא היא לא לפי הספר וגם ב-US היינו צריכים לראות יותר.אבל כולנו כבר ראינו הריונות שכאלו שבסוף הסתימו בלידה מוצלחת.המומלץ ביותר היא בדיקת ה-US ב14/04 שתודא חד משמעית את מצב ההריון,תקין או לא. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)