מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף לי תעזרו לי בבקשהzina03/06/2007
שלום רב לכולם!!
הנני נשואה למעלה משנה וחצי ועדיין לא נכנסתי להריון היינו אצל אורולוג וגילו אצל בעלי פרוסטוטיט ובמשך חודש הוא היה בטיפול אנטיביוטיקה לפני הטיפול היה ריח כזה גועלי לזרע אחרי הפליטה לא ריח רגיל אלא ממש ריח רקוב וזה כתוצאה מהדלקת פרוסטוטיט
אני מקבלת מחזור כול ה 1 לחודש מקסימום ב 2 לחודש ויש לי כאבים ממש נוראים כשבוע מראש
אחרי האנטיביוטיקה אין כול כך ריח חזק,והיום כבר ה 4 לחודש ועדיין לא קיבלתי מחזור וגם אין לי את כאבי המחזור אבל אפיו נגיעה קטנה בבטן כואבת לי.אני כול פעם ממש מרגישה צורך ללכת לשירותים והשתם ממש בהיר..או ירוק מדי ובהיר או ממש לבן אפשר להגיד
נמצד אחד אני מושדת שסוף סוף נכנסתי להריון ומצד שני אני נורא פוחדת שפתאום אני אקבל מחזור
אין לי כבר את התיקווה אפשר להגיד שיום אחד אני אעשה בדיקה והתשובה היא חיובית והופ אני בהריון
האמת שעדיין אין לנו ילד ולא מצליחים להרות נורא מקשה לנו על חיי הזוגיות ויש חרדה אומנם אני בהתחלה הייתי מאוד אפשר להגיד בחרדה ובדיכאון למה אני לא בהריון וזה הפריע לי אז עכשיו למדתי קצת להפסיק להלחץ ולמדתי שבעלי עובר טיפול ויכול להיות וזה יעזור בל שוב אני ממש פוחדת שיהיה לי המחזור...האם זה שאני כול כמה זמן צריכה לשירותים ואיך שזה בא לי אני לא יכולה להתאפק איזשהו תסמין ?
תעזרו י בזה בקשה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר04/06/2007שלום לך זינה!
נתחיל בזה שאכן נראה לי שאת חרדה ולא רגועה בצורה יוצאת דופן.
הבעיה אצל בעלך כנראה טופלה ואני מקווה שכעת הכל בסדר.
התסמינים שלך יכולים להתאים גם לדלקת בדרכי השתן וגם אולי להיריון.
מכיוון שיש לך איחור במחזור, אני מציע שכדי להרגע תקני ערכה לבדיקת היריון, וכך תדעי אם יש היריון או לא.
בכל אופן, אם אינך מצליחה להכנס להיריון, בלי פניקה ולחץ, גשי לרופא/ת הנשים שלך לבדיקה והתייעצות. במידה ואכן יש בעיה אמיתית להכנס להיריון, את ובעלך תזדקקו למספר בדיקות בסיסיות לראות מה הבעיה.
לפי התוצאות יוחלט כיצד יש להמשיך.
אבל לפני הכל יש להרגע, לחץ אינו עוזר במקרים האלו, ואם את לא מצליחה להתגבר על כך לבד, גשי ליעוץ גם בענין הזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שכטר
zina05/06/2007ד"ר שכטר תודה רבה
אך היינו כבר בכול הבדיקות שקיימות וכול ההזעות שעשינו כמה פעמים
אגב יש לי עדיין איחור
אני רק קווה לטובבב
ותודה רבה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)