חשיפה לטוקסו, אבק ועפר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לטוקסו, אבק ועפר
    נירית
    15/04/2017

שלום רב. אתמול היו לי שקיות של סופר. אחת מהם נפלה עם הרצפה ליד הבית שלי. כמו כזה שביל עפר ולכן היה עליה אבק והעליתי אותה הביתה ושטפתי ידיים כמו שאני תמיד עושה כאשר אני חוזרת הביתה מבחוץ. אציין כי מדובר באבק שחור כזה. לא מדובר בחול שחתולים עושים שם קקי. אחרי זה ירדתי וראיתי בדיוק את האזור ובדקתי באמצות מקל ארוך. ולא הייתה שם צואה רק עלים ואבק. כמו כן לא הכנסתי את ידי לפי כלל לפני השטיפה וגם לא אחרי לפחות שעתיים. עם זאת בתוך החצר של הבניין , כמה מטרים פנימה יש חתולי רחוב. אני בשבוע 22 ואני בלחץ מטורף. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לטוקסו, אבק ועפר

הוספת תגובה

• לחץ

ד``ר אריה לידור
    18/04/2017

שלוםלך
    אין כל סיבה להיות לחוצה . מה עוד וייתכן ואת מחוסנת מחשיפת עבר. האם נבדקו נוגדנים?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוקסו, אבק ועפר

אלונה
    18/04/2017

היי ד"ר. אינני מחוסנת. אבל רציתי לשאול אותך שאלה נוספת בבקשה
    לפני מס ימים באתי במגע חיצוני בלבד עם צואת ציפור שניגבתי מחולמה ושטפתי את ידיי במים וסבון. לא נגעתי בפי. האם נחשפתי לסכנה? טוקסו? דיברתי עם 2 וטרינרים שאמרו לי שמצואת יונים אפשר לקבל מחלות אחרות. האם כך הדבר? האם החתול הוא המאחסן הסופי של המחלה ? למה דווקא החתול הכוונה מי קבע זאת ? אני מאוד לחוצה מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו