מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיפה לטוקסו, אבק ועפרנירית15/04/2017
שלום רב. אתמול היו לי שקיות של סופר. אחת מהם נפלה עם הרצפה ליד הבית שלי. כמו כזה שביל עפר ולכן היה עליה אבק והעליתי אותה הביתה ושטפתי ידיים כמו שאני תמיד עושה כאשר אני חוזרת הביתה מבחוץ. אציין כי מדובר באבק שחור כזה. לא מדובר בחול שחתולים עושים שם קקי. אחרי זה ירדתי וראיתי בדיוק את האזור ובדקתי באמצות מקל ארוך. ולא הייתה שם צואה רק עלים ואבק. כמו כן לא הכנסתי את ידי לפי כלל לפני השטיפה וגם לא אחרי לפחות שעתיים. עם זאת בתוך החצר של הבניין , כמה מטרים פנימה יש חתולי רחוב. אני בשבוע 22 ואני בלחץ מטורף. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ
ד``ר אריה לידור18/04/2017שלוםלך
אין כל סיבה להיות לחוצה . מה עוד וייתכן ואת מחוסנת מחשיפת עבר. האם נבדקו נוגדנים?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוקסו, אבק ועפר
אלונה18/04/2017היי ד"ר. אינני מחוסנת. אבל רציתי לשאול אותך שאלה נוספת בבקשה
לפני מס ימים באתי במגע חיצוני בלבד עם צואת ציפור שניגבתי מחולמה ושטפתי את ידיי במים וסבון. לא נגעתי בפי. האם נחשפתי לסכנה? טוקסו? דיברתי עם 2 וטרינרים שאמרו לי שמצואת יונים אפשר לקבל מחלות אחרות. האם כך הדבר? האם החתול הוא המאחסן הסופי של המחלה ? למה דווקא החתול הכוונה מי קבע זאת ? אני מאוד לחוצה מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)