מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתרשות או תופעת לוואי פוסטינור?מור15/05/2017
שלום,
בת 34. ברקע 4 הריונות ו 2 לידות. בספטמבר האחרון נכנסתי להריון לא מתוכנן שהסתיים בחשש לחוץ רחמי וזריקת מטוטרקסט עם תופעת לוואי של דלקת מעיים ואשפוז בפנימית...לפני כ 5 ימים קיימתי יחסי מין לא מוגנים (גמר בחוץ) ולהפתעתי גיליתי שאני ביום הביוץ עם סיכוי גבוה להריון. למחרת בבוקר,12 שעות אחרי, לקחתי פוסטינור. מאותו בוקר יש לי המון שתן, רצה כל כמה דקות לשירותים, מעט כאב גב תחתון ותחושה עמומה בבטן.הבנתי שהתופעות הללו נורמליות לאחר לקיחת פוסטינור. אתמול הייתי אצל רופאת הנשים שביצעה פאפס ואולטרסאונד וראתה זקיק 17 מ"מ. היום בבוקר התעוררתי להפרשות חומות מהנרתיק שמאוד מאוד דומות לדימום השתרשות שהיה לי בהריונות קודמים. כיצד אוכל להבחין אם מדובר בדימום מהפוסטינור או מהשתרשות ? מתי ניתן לבצע בדיקת הריון במידה וזה השתרשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור
ד``ר אריה לידור21/05/2017שלום לך
תגובה לפוסטינור. ליתר בטחון בצעי בדיקת הריון בעוד כשבוע
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)