מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיכה של פרוגינובה במהלך ההריוןעדי28/05/2017
שלום רב, דוקטורים יקרים!
אני בשבוע 9 להריון, לקחתי תמיכה של אנדומטרין ופרוגינובה 3 פעמים ביום לפני ולאחר ההחזרה, ובהוראת רופאת הפריון שלי ממשיכה את התמיכה הזאת.
לפני כמה ימים הלכתי לחדש את מלאי הפרוגינובה והרוקחת ממש היססה לתת לי את הכדורים בטענה שהיא יודעת שזו תרופה שלוקחים לקראת הכניסה להריון אבל בשום אופן לא במהלך ההריון וממש הפצירה לבדוק עם רופאיי אם זה תקין, ובמידה שכן - עד מתי אצטרך לקחת את תהתמיכה הזאת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין ופרוגינובה
ד``ר אריה לידור30/05/2017שלום לך
אפשר בשבוע זה להפסיק תמיכה זו . יש הממליצים עד שבוע 12. התיעצי עם הרופא שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
עדי30/05/2017אני חוששת שלא הייתי ברורה לגבי השאלה על הברוגינובה.
עקב התגובה של הרוקחת שמאד חששה לתת לי את הפרוגינובה, מבקשת לדעת האם תמיכה של פרוגינובה לאורך כל השליש הראשון זה דבר רגיל ותקין?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)