מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדדי עובר שאלה לרופאיפעת29/05/2017
שלום לרופאים הנכבדים.
בת 28 הריון ראשון. נקבה. כל הבדיקות תקינות עד כה. 2 סקירות. שקיפות. חלבון. בדיקות דם ושתן cmv וכו. העמסת סוכר 50 גרם וכו. אתמול הייתי שבוע 26.5 לפי וסת. במעקב רגיל מדדי העוברית קטנים ב 5 או 6 ימים מגיל ההריון מלבד הירך שתואמת בדיוק לגיל ההריון. אציין כי לאורך כל ההריון והסקירות הגדילה עקבית ומתאימה לאחוזון 40. הרופא אמר שזה תקין. אתמול נערכה בדיקה על ידי טכנאית. במשך ההריון תמיד היה פער של 5 או 4 ימים בין גיל ההריון לפי וסת לבין גיל ההריון ל us. אתמול הפער עמד על שבוע. הטכנאיצריך שהייתה מאוד יסודית, אמרה שהכל תקין ומכיוון שהמצג עכוז היא מתקשה מעט למדוד ויתכן טעות ומה שחשוב שהיקף ראש ובטן ושאר הדברים לא עולה על הפרש של שבוע. נכנסתי לרופא שלי והוא לא התרגש . אמר שכל המדדים תואמים . משקל 900 גרם. השאלה שלי מדוע זה קורה.? למה פתאום ישנו פער של שבוע אם עד עכשיו עמד על 4 או 5 ימים ? ממה זה נובע ? בלי קשר בדיקת זרימות תקינה. האם מדובר בטווח טעות של המודדת? תודה על זמנכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל
ד``ר מאיר פומרנץ29/05/2017יש סטיות נורמליות, קשיי בדיקה, השתנות בין בודק לבודק,
ממליץ לחזור על הבדיקה עוד חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)