כאבי ראש בהריון וקפאין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש בהריון וקפאין
    סיגל
    11/06/2017

שלום רב, אני בשבוע 14 להריון וסובלת מכאבי ראש, זה לא משהו חדש אצלי, תמיד סבלתי מכאבי ראש בתדירות ועוצמות משתנות, בשבוע האחרון יש החמרה וב-5 הימים האחרונים אפשר להגיד שלא היה יום שלא היה כאב ראש בכלל.
    אני חושדת שההחמרה קשורה להפסקת צריכת קפאין, לפני ההריון ובתחילתו שתיתי 2-3 כוסות קפה ביום ואילו לאחרונה הפסקתי לחלוטין כי אני חווה דחייה מקפה, אפילו ריח של קפה עושה לי בחילה.
    לפני יומיים עשיתי ניסיון והכרחתי את עצמי לשתות קפה שחור, מה שגרם לשיפור משמעותי בכאב הראש ותוך כשעה הוא חלף לחלוטין.
    השאלה האם כדאי להמשיך להכריח את עצמי לשתות קפה? האם הדחייה שאני חשה מקפה מקורה בהגיון פיזיולוגי כלשהו, שהקפאין לא בריא כרגע לעובר או משהו כזה? מה עדיף במקרה כזה - קפאין או משככי כאבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש בהריון וקפאין

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד``ר אריה לידור
    11/06/2017

שלום לך
    אם קפה שחור עוזר - יכולה להמשיך ולצרוך אותו. מציע גם שתפני לבדיקת נאורולוג
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, האם לפנות לנוירולוג למרות שכאבי הראש אצלי הם לא תופעה חדשה באופן כללי?

סיגל
    12/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו