פטריה בנרתיק שבוע 39

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בנרתיק שבוע 39
    מישהי
    15/06/2017

שלום,

אני בשבוע 40. לפני כחודש היו לי גירודים בנרתיק והפרשות, הרופא בדק וראה שהיה לי פטריה בנרתיק. הוא המליץ לי על טיפול בנרות אגיסטן 2% ומשחה חיצונית במשך 3 ימים.
    מאז, הגירוד נפסק אבל ההפרשות המשיכו. לפני מספר ימים הייתי אצל רופאה אחרת והיא ראתה שעדיין יש לי פטרת (לדבריה פטרת חלשה). נתנה לי משחה פנימית של אגיסטן לנרתיק לשימוש חד פעמי. ואמרה שבכל מקרה זה אמור לעבור אחרי הלידה לבד.
    שאלותיי:
    1. האם משהו שמסוכן לעובר? האם מסוכן בלידה? אני לא בטוחה ששימוש חד פעמי העביר את זה כי עדיין יש הפרשות. אין גירוד וזה לא משהו שמפריע לי באופן דרמתי.
    אני גם עושה עיסוי פרינאום בשמן שקדים, אם מידע זה רלוונטי.

2. לפני כחודש יצא לי טחור חיצוני, ללא דימום, אבל זה כן מורגש בניגוב, כאילו עור שצמח כזה. הרופא אמר להשתמש במשחת פרוקטו-גיליבינול. השתמשתי בה לסירוגין במשך כשבועיים. לאחרונה הפסקתי להשתמש ויש לי הרגשה שהטחור טיפה גדל. האם להמשיך להשתמש? האם שימוש של מעל שבועיים מסוכן לעובר/לי?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בנרתיק שבוע 39

הוספת תגובה

• פטריה.

ד``ר איילון לחמן
    16/06/2017

שלום.
    חשוב לודא עם רופאך שהפטריה חלפה משום שקיים סיכוי מסוים ,שהעובר במעברו בתעלת הלידה,עלול להידבק.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ומה לגבי שאלה 2?

מישהי
    16/06/2017

ומה לגבי השאלה השניה על הטחור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה 2.

ד``ר איילון לחמן
    17/06/2017

שלום.
    בנושא הטחור ,אפשר גם להתיעץ עם רופא כירוג. האם הטחור מפריע?.אם כן,בינתים עד לבדיקתך,ניתן להשתמש עם המשחה שלך כמובן גם כפוף ליעוץ עם רופאך של מעקב ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו