טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, לאחר שנה וחצי של נסיונות נכנסתי להריון בבדיקה ראשונה אצל רופא בשבוע 4 פלוס 5 לא נצפה שק הריון הרופא רשם אולי נצפה שק הריון ראה משהו ממש קטן עשיתי בדיקות בטא ראשונה יצאה 1700 לאחר יומיים 2400 שבוע 6 פלוס 4 התחיל דימום חום הלכתי למוקד שם נאמר כי יש דימום מצוואר הרחם וכי גיל ההריון לא תואם מתאים לשבוע 5 פחוס וכי ככל הנראה אני נמצאת בהפלה מאיימת
יומיים לאחר מכן בבדיקה אצל רופא הנשים שלי נראה שק הריון חלמון עוברי אך לא נראה עובר וכמובן לא נצפה דופק
אני אמורה לטוס לחופשה משפחתית והרופא טען כי אסור לי מאחר וההריון צריך להסתיים
גם ככה קשה לי נורא להתמודד עם המצב האם נסיעה לחול יכולה לסכן אותי אם אני טסה לפני הפסקת ההריו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר