מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון עקב פספוס גלולהדנה29/06/2017
היי...
צריכה את עצתכם אני בחו"ל ולא יודעת בדיוק מה לעשות במצב כזה.
פספסתי גלולה לפני 11-12 ימים בערך. אחת לפני האחרונה.
אני והבן זוג קיימנו יחסי מין יום אחרי כי שכחתי, ורק אחר כך שנזכרתי לקחתי 2 גלולות ביחד כי בדיוק הגיעה השעה .
אני משתמשת ביאז אז יש 4 גלולות ריקות.
אחרי שסיימתי אותם התחלתי חפיסה חדשה. כרגע ביום ה8.
בכל אופן בשבוע האחרון יש לי תחושות מוזרות, יציאות קשות בשירותים.. הכל בחלקים(יותר מ2-3 ביום) ולא בפעם אחת, מעין עצירויות.
יש לי כאבי בטן בבוקר ולפעמים במהלך היום.. כאבי בטן שמרגישים כמו כאב של מחזור אבל אז לא קורה כלום.
למישהי יש מושג למה זה קורה? הרי הסיכוי להריון הוא נמוך מאוד, אני בחול ואין לי כרגע אפשרות ללכת לרופא אלא אם כן זה מיון וזה לא עד כדי כך גרוע כדי שאלך למיון אבל מצד שני סובלץ מכאבי בטן..
כמו מה זה נשמע לכם? אודה על כל עצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה.
ד``ר איילון לחמן01/07/2017שלום.
כדי לשלול הריון ניתן לקנות בבית מרקחת מקלונים לבדיקת הריון בשתן.לא ציינת באם קיבלת מחזור בתום החפיסה..אם ממשיכים הכאבים כדאי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...לא קיבלתי מחזור עד עכשיו
קארין01/07/2017לא קיבלתי מחזור, והדרך כלל אם היייתי מפספסת גלולה הוא היה מאחר ב3 -4 ימים.
עשיתי היום בדיקת הריון יצאה שלילית..אחרי 14 יום מהיום שבו קיימתי יחסי מין
אבל עדיין יש כאבי בטן והפרשות..וגם החמרה באקנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה
ד``ר איילון לחמן01/07/2017שלום.
אם כך אכן לבצע בדיקת הדם כדי שניהיה רגועים,לגשת להיבדק עקב שאר התופעות.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)