מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון שבוע 4 כנראה בסיכוןמייסי21/08/2017
היי . אני בשבוע 4 + 5 , הייתי בבדיקת אולטרסאונד לא נצפה עדיין שק הריון בשלב כזה מוקדם .. אני מדממת שבועיים דימום רציני ואמרו לי שאין משהו חריג ברחם . עשיתי פעמיים אולטרסאונד חייבת לציין , זה מאוד מדאיג אותי !!! 😰😰 שללו הריון חוץ רחמי וכו ׳ , יש סיבה לכך ? כי כל הסימפטומים של ההריון רק עולים . החזה מתפוצץ ומלא ורידים . עייפות תכיפות בשתן וכל מיני ואני עדיין מודאגת אני ישמח לחוות דעת שלכם בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 4.
ד``ר איילון לחמן21/08/2017שלום.
מבקש לדעת באם בצעת בדיקות BHCG חוזרות והאם הן במגמת עליה.גשי לרופאך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מודאגת
לולי21/08/2017אווקי . מחר יש לי במילא בדיקות דם בבוקר , כמה רמת הבטא אמורה להיות ? יחסית לשבוע 4 וחצי 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטא
ד``ר אריה לידור23/08/2017שלום לך
התוצאה יכולה לנוע בין 1000 ל 4000
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיעו תוצאות מעבדה
לולי22/08/2017הגיעו התוצאות לאפליקציה ולא כל כך הבנתי
Hcg < 5 iu/L = negative
Hcg > 25 iu/L positive* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות.
ד``ר איילון לחמן22/08/2017שלום.
הכתוב הוא לא תוצאה. הוא אומר שאם יוצא פחות מחמש התשובה שלילית .אם מעל 25 התוצאה חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד״ר איילן לחמן
לולי23/08/2017הייתי בקפלן לפני פחות משבוע עשיתי 2 בדיקות שתן שאמרו בברור שאני בהריון .. וגם בדיקת דם אתמול והרופא אמר לי שהתוצאה חייבת רק נותר לחכות כמה ימים לבצע עוד בדיקה ולראות עם ערך הבטא עולה .. אחרי התגובה שלך אני קצת מבולבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
לולי23/08/2017חיובית **
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
לולי23/08/2017מציינת שאני לא משתמשת בגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטא
ד``ר אריה לידור23/08/2017שלום לך
ערך מתחת ל10 פרושו שלילי להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחרונה
לולי23/08/2017ברצוני לדעת מה זה 94.00 iu/L ? היו רשום מעל ערכי הבטא בבדיקוצ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא פעם שניה
לולי29/08/2017היי , זאת שוב אני . חזרתי על הבדיקה היום יצאה לי בטא 3.20 iu/L מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)