בדיקת בטא שלילית. יומיים לפני קבלת המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת בטא שלילית. יומיים לפני קבלת המחזור
    דנה
    22/08/2017

שלום רב. וסת אחרונה ב26/7. אתמול 21/8 (יומיים לפני קבלת המחזור) ביצעתי בדיקת דם בטא שיצאה שלילית. יש לציין שיש לי 3 ילדים (גילאי 4,3,2) אין קושי בהבאת ילדים. אבל היה לי הריון חוץ רחמי ובשל כך חייבת לגלות את ההריון מוקדם. כמו כן כבר שבוע עם בחילות, הרבה פיפי, רגישות בפטמות, תשישות...כל הסימנים. השאלה שלי האם ייתכן ובדקתי מוקדם מדי? כי למיטב ידיעתי בשלב הזה בדיקת דם כבר מגלה הריון במידה ויש. אשמח לדעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתשובתך

דנה
    22/08/2017

אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטא

ד``ר אריה לידור
    23/08/2017

שלום לך
    בצעי בדיקת ביטא חוזרת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

דננ
    24/08/2017

ביצעתי שוב יומיים אחרי המחזור..עדיין שלילי. יש סיכוי שהבטא עוד יכולה לעלות? עדיין סובלת מבחילות איומות, קמה בלילה לפיפי ופטמות רגישות. בחיים לא איחר לי המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו