טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני כרגע בשבוע 34, מתחילת ההריון ועוד לפני ההריון נוטלת זרידקס 300 מ"ג לאור רפלוקס. יש לי 2 שאלות: 1. האם יש בעייתיות ליטול תרופה זו לאורך כל ההיריון? ואם כן האם כדאי להפסיק או ליטול כדור אחר? (רופא הגסטרו בחופש עד דצמבר...)
2. בעלון למשתמש רשום שהתרופה מעלה את רמת הפרולקטין, האם עליה ברמת הפרולקטין עשויה להפריע לי בהנקה או ביצירת חלב אחרי הלידה?
תודה רבה על המענה והמשך יום נעים! נועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר