טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני מטופלת טיפול מנע סביב קרישיות יתר על רקע תוצאות שלוש בדיקות חוזרות שתוצאותיהן:
Cardiolipin IgM Ab
יוני 2016 9.3 דצמבר 2015 11.5 ספטמבר 2015 8.4
Beta 2 Glycoprotein 1 IgM
יוני 2016 7 דצמבר 2015 11.1 ספטמבר 2015 10.4
הטיפול הינו באספירין 100 ובקלקסן 40.
כרגע אני בשבוע 35. האם יש צורך להפסיק את הטיפול לקראת הלידה ? אם כן מתי ? האם כדאי לחזור לטיפול לאחר הלידה ? כל תובנה סביב הנושא תתקבל ביותר מברכה. תודה, זואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד