הריון וצום - האם מותר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וצום - האם מותר?
    מור
    28/09/2017

היי, שבוע 21, הריון תקין.
    אני רוצה לצום (צמה מגיל קטן), ואני רוצה לוודא שאין איזשהו נזק שאני עושה לעובר בעצם היותי צמה.

אשמח לחוות דעת שלכם.
    תודה רבה וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וצום - האם מותר?

הוספת תגובה

• צום.

ד``ר איילון לחמן
    28/09/2017

שלום.
    בעקרון לא מומלץ לצום.קיים דבר הנקרא צום לשיעורין המומלץ לנשים בהריון עי הרבנים. התיעצי עם רב.חברים שלי אומרים שהתינוק עוד לא בר מצוה לכן לא צריך לצום.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון וצום

מור
    28/09/2017

תודה. אתה מקסים על השירות שאתה נותן.
    "הלא מומלץ לצום" מאיזה סיבה לא מומלץ? שארגיש סחרחורות, חולשה, או כל תופעה אחרת המעידה על חוסר בנוזלים ובסוכרים? כי אם זו הסיבה, ברגע שככה ארגיש כמובן שאפסיק את הצום במיידי. אבל האם יש נזק נוסף שיכול להיגרם ושאני לא מודעת אליו? אודה לתשובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צום

ד``ר איילון לחמן
    29/09/2017

שלום.
    אנו כמובן חושבים גם על תזונת העובר,הוא לא כל כך מדווח על הרגשותיו. לכן פותח ענין השיעורין בצום לנשים הרות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו