מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטא ואולטראסאונד ללא דופקדושי28/09/2017
ערב טוב
אני אחרי ivf
הריון בשבוע 6+3
בבדיקת אולטרסאונד מהיום נראה משהו כמו שק אבל לא נראה עדיין דופק
האם זה נורמלי?
יתכן שהכל תקין ועוד לא אמור להיראות דופק?
כמו"כ בבדיקת בטא בשני האחרון התוצאה היתה 1400+
והיום כעבור שלושה ימים, 2055
נלחצתי מאד שלא הוכפלה
האם זה מורה על בעיה? משהו לא תקין? או שזה בסדר.
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דושי28/09/2017כשהייתי אמורה לקבל מחזור (לפני שבועיים) היה לי דימום מאסיבי מעט יותר ממחזור רגיל. אבל ערכי הבטא המשיכו לעלות יפה ולהכפיל את עצמם בדקתי כל יומיים-שלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרה סאונד.
ד``ר איילון לחמן29/09/2017שלום.
כרגע לא ניתן תשובה למצב ההריון. יש להמשיך ולעקוב.כל האפשרויות פתוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא ואולטרהסאונד.
ד``ר איילון לחמן29/09/2017שלום שוב.
תודה עבור תוספת המידע החשוב כמובן.נמתין לבשורות טובות בשבוע הבא.
בהצלחה.שנה טובה ופוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. לחוצה מאד.....
דושי02/10/2017ראשית תודה רבה על תשובתך ועל הזמן שאתה מקדיש. במידה מסוימת הרגעת אותי מאד.
היום כעבור ארבעה ימים מחמישי האחרון עשיתי שוב בטא והתוצאה היתה 2542(בחמישי האחרון היה 2055. אחרי בדיקה חוזרת שלפניה היה 1400)
לפני כן כן היו הכפלות יפות
האם זה בשלב שלא חייב להיות מוכפל במספרים האלו ויתכן שהקצב הזה בסדר?
בא לי לבכות את נשמתי מרוב לחץ
רוצה לשמוע האם זה תקין
שאיבה היתה ב29/09 זה אומר שכעת סוף שבוע 6
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)