מועד ביוץ - אפשרות להריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועד ביוץ - אפשרות להריון?
    הריונית
    09/10/2017

שלום וברכה, רציתי לברר אם תאריך הוסת האחרון שלי היה ב18/09 וקיימתי יחסים ב 6/10 וב 8/10 יש סיכוי שניקלט הריון? חשוב לי לציין שהמחזור שלי די סדיר.. יש פעמים עיכובים של ימים בין מחזור למחזור.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מועד ביוץ.

ד``ר איילון לחמן
    10/10/2017

שלום.
    נקוה שכן.אם כי עברו מעל 14 יום מתחילת המחזור הקודם.אם התקופה בין מחזור למחזור היא של 28 יום,אז קיום היחסים אכן באיחור.נקוה אבל לבשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי ״תופעות לוואי״ האם כדאי לבצע בדיקה או להמתין?

הריונית
    10/10/2017

עוד שאלה, יש לי כל מיני תופעות לוואי, בחילות רבות בבוקר ובלילה.... כאבי גב תחתון, ועוד... האם כדי לבצע בדיקת דם לבדוק הריון או כדי להמתין לאיחור המחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מועד ביוץ.

ד``ר איילון לחמן
    11/10/2017

שלום.
    אם קימות תופעות הריון,ניתן לבצע בדיקת הריון.ממליץ לבצע ביום א הקרוב. בהצלחה ובשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו