נטילת ברזל וחוצה פולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת ברזל וחוצה פולית
    רעות
    12/10/2017

הי ,
    אני בשבוע תשע פלוס ארבע .
    נוטלת חומצה פולית. לפני כשבועיים עשיתי בדיקת דם וההמוגלובין שלי היה מעט נמוך .
    אני מעוניינת לקחת גם ברזל . קניתי פריפול וכתוב שיש בו גם חומצה פולית .
    האם להמשיך לקחת גם חומצה פולית בנפרד או רק את הפריפול , כי הוא מכיל גם חומצה פולית ?
    *עוד שאלה : הרופאהנתנה לי קומפלקס ויטמינים פארנטל ואני חושדת לקחת אותו כי ראיתי שיש בו גם שתי נגזרות של ויטמין a . מה דעתך בנושא ?
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת ברזל וחוצה פולית

הוספת תגובה

• ברזל.

ד``ר איילון לחמן
    13/10/2017

שלום. במולטיויטמין-פרהנאטאל -שהוא מאד מאד מומלץ לנשים בהריון ומניקות,יש חומצה פולית. החומצה פולית בכדורי ברזל,תפקידה להקל על ספיגת הברזל בגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך ,רק כדי לוודא שהבנתי

רעות
    17/10/2017

עלי להמשיך לקחת את החומצה הפולית בזמן שאני לוקחת גם את כדורי הברזל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה פולית

ד``ר איילון לחמן
    18/10/2017

שלום.
    אם לוקחת את המולטיוימין פרה נאטאל,אין צורך גם בחומצה פולית. לגבי כדורי ברזל רוב הרופאים ממליצים לקחת חומצה פולית בנוסף.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו