תרבית שתן חיידק Staphylococcus aureus

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרבית שתן חיידק Staphylococcus aureus
    אורטל
    29/11/2017

שלום למומחים. אני בהריון שבוע 27 ולאחר בדיקת שתן מצאו תרבית חיובית של חיידק Staphylococcus aureus
    אני קצת בלחץ ומפחדת לסיכון העובר. אני לוקחת טיפול אנטיביוטי אבל מה ההשלכות?האם זה יש סיכון לעובר ואיזה בדיקות נוספות כדאי לעשות לשלול סיכון וזיהום לעובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרבית שתן

ד``ר איילון לחמן
    30/11/2017

שלום.
    לא נראית לי בעיה מיוחדת. לוקחים האנטיביוטיקה,חוזרים על הבדיקה ומודאים שנפטרת מהחידק.לא קשה.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חיידק סטפילוקוקוס

אורטל
    03/12/2017

תודה דוקטור. הרופא נתן לי אנטיביוטיקה בשם מקרודנטין 4 פעמים ביום ל 5 ימים. האם זה מתאים לחיידק ולהריון? אני שבוע 28. רשום בהערות שזה לא מתאים לשבועות אחרונים של הריון.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בשתן.

ד``ר איילון לחמן
    05/12/2017

שלום.
    אם את לא רגועה פני לרופאך שוב.את יכולה גם להתקשר למחלקה המיוחדת לכך במשרד הבריאות, טל 02-5082825.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו