טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב, נמצאת בשבוע 28 בהריון תאומים (בן ובת), שניהם במצג ראש. לפני כה ימים נסענו בכביש ולא שמנו לב שהיה ממש בור בכביש מה שגרם לרכב לרעידה מטורפת ולי לקפוץ מהמושב (ממש הייתי באוויר לכמה שניות). מאז אני בפחדים שבחזרה מטה למושב קיים סיכוי ששהראשים של שני הקטנטנים הנתגשו או גרמו נזק כלשהו אחד לשני... עד כמה הם מוגנים? עד כמה עליי לדאוג והאם יש לבדוק זאת איכשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר