מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוצר נשימה בהריון שבוע 8 פלוס 5 ימיםדנה19/12/2017
שלום רב
אני בת 34 בהריון שלישי שבוע 8 וחמישה ימים.
מזה שבועיים יש לי קוצר נשימה לסירוגין במשך היום. בבוקר, לפעמים בערב, ממש לסירוגין.
ביומיים האחרונים קוצר הנשימה הזה מתחיל מהבוקר ולא פוסק עד הערב, יותר נכון לפנות בוקר עד שאני נרדמת.
אני בחורה מאוד רזה לאניודעת אם זה קשור , מציינת זאת לצורך העניין שזה לא נובע מעודף משקל.
התחלתי את ההריון המוגלובין 14 , מאגרי ברזל 2.5 זה יצא ממש נמוך...
מפני שקראתי שזה יכול לנבוע מחוסר בברזל קניתי פרנטל ואקטיפרין.
מציינת שבהריון קודם הגעתי בשבוע 30 להמוגלובין 8.5
והתחלתי לקחת אקטיפרין שנספג יותר טוב.
בהריונות שלי בכולם היו לי בחילות והקאות איומות, הייתי מקיאה 6-7 פעמים ביום ולא יכולתי לאכול כלום. בהריון הזה יש לי בחילות סחרחורות וכאבי ראש חזקים שמגיעים עם קוצר נשימה ממש חזק כאילו מישהו חונק לי את הגרון. אני לא מצליחה לקחת אויר עד הסוף.
מה יכול להיות גורם לכך? אלו בדיקות דם לבקש מהרופא? לכת לרופא משפחה או נשים? ומה אפשר לעשות עם כל המצב הזה?
אשמח לתשובה דחוף על מנת שאדע למי לפנות ומה לבדוק. אני ממש מרגישה גרוע וממש נאבקת לנשום.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצר נשימה.
ד``ר איילון לחמן20/12/2017שלום.
ממליץ בהחלט שתיגשי להיבדק,אולי קודם רופא המשפחה שיבדוק הראות,כמובן גם לרופא הנשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)